expositie

Cees Roelofs

fotografie

BESCHRIJVING werk

Cees Roelofs beschik over een enorm arsenaal aan prachtige fotografie.

Fotografie die geschikt is om in gelimiteerde oplage ten toon te stellen aan muren, ruimten en andere bijzondere plaatsen.

Noem het fotokunst of kunstfoto. In ieder geval betaalbare kunst. Er is een keuze te maken uit een enorm beeldenarchief passend voor elke ruimte.

Je kunt kiezen op onderwerp, thema of bijvoorbeeld kleur, er is voor iedereen iets te vinden.

Hier is een selectie van dit archief te zien.

Cees Roelofs

Biografie

De autodidact Cees Roelofs (1945) staat voor passie, een creatieve doener pur sang. De oorsprong van zijn fascinatie voor beeld ligt in zijn jeugdjaren waar hij mensen uit de buurt fotografeerde. Ontwikkelen en afdrukken deed hij zelf. Hij gaat werken bij Noud Aartsen en na 5 jaar opent hij zijn eigen studio in Tilburg. In 1979 koopt hij het pand van de voormalige huishoudschool in Hilvarenbeek. Daar begint zijn carrière als internationaal bekende fotograaf. De eerste jaren werkt hij vooral als reclame en bedrijfsfotograaf. Maar door zijn fundamentele gevoel voor esthetiek en vorm in combinatie met zijn talent om goed te kunnen kijken, profileert hij zich steeds meer als sfeer fotograaf. Cees maakt internationale fotoboeken vol sferen op het gebied van tuinen, wonen en culinaire zaken. Cees is een man van beelden, kijken en voelen. Hij wil zijn passie, stijl en details met zo veel mogelijk mensen delen

kunstsafari

locatie expositie

Wordt binnenkort bekend gemaakt