expositie

Josee de With 

schilderkunst

BESCHRIJVING werk

Graag werk ik in series. Met als thema’s o.a. architectuur en natuur. De laatste serie van grafiek gaat over de Loc-hal, met name over de constructies. Daarbij werden allerlei ets-technieken verwerkt, zoals aquatint, suikeraquatint, dubbeldruk, kleurendruk, chine collé. En op allerlei maten zink en koper verwerkt. 

Ook kwam ik per toeval achter een nieuwe combinatie van een etsafdruk en die werd ingetekend en ingekleurd met aquarelkleurpotloden,  mixed media. Een hele andere manier van werken op de afgedrukte ets, waarbij ik mijn fantasie helemaal kon laten gaan. Dat is dus geheel vrij werk geworden. Het geeft me echt een kick.

De schilderijen zijn met acryl geschilderd. Zij hebben allerlei thema’s waaronder natuur.

Josee de With

Biografie

Echt kennis gemaakt met creatieve vakken heb ik op de middelbare school en de pedagogische academie PABO.

Bij het Duvelhok in Tilburg heb ik vanaf 1978  25 jaar cursussen gevolgd: elementair tekenen, schilderen, grafiek, modeltekenen, zeefdrukken en 2-dimensionaal.

In 2004 ben ik begonnen op Arendonk met schilderen en specialisatie, daarna grafiek en specialisatie, op dit moment voor het 3e jaar tekenen. 

Al 4 tot 5 jaar werk ik in het grafisch atelier in Den Bosch. Ook heb ik een aantal jaren geschilderd bij de Hobbysoos in Goirle.

Kunstsafari

locatie expositie

Wordt binnenkort bekend gemaakt