Prins Hendriklaan 4 Esbeek

Rian Gerritsen

schilderkunst

BESCHRIJVING werk

Mijn naam is Rian Gerritsen, en schilderen is mijn passie. Al vele jaren ben ik intensief bezig met het ontwikkelen van mijn artistieke vaardigheden. 

Mijn grootste inspiratiebron is de natuur om me heen. Ik vind schoonheid in de alledaagse dingen, van de kleurrijke bloemen in mijn achtertuin tot de kronkelende paden met bomen in het bos. Seizoenswisselingen zijn voor mij ook echt een bron van inspiratie. Ik ben gefascineerd door de diversiteit van vormen en texturen die de natuur te bieden heeft, en probeer die diversiteit in mijn schilderijen te vangen. 

Mijn creatieve proces is een mix van spontaniteit en gelaagdheid. Ik begin vaak zonder vastomlijnd plan en laat mijn intuïtie me leiden. Gaandeweg ontstaat er een beeld dat me aanspreekt, en dan begin ik gerichter te werken aan het verfijnen van details en het verbeteren van de compositie. 

rian Gerritsen

Biografie

In 2021 heb ik mijn opleiding schilderkunst aan de Academie Schone Kunsten in Arendonk afgerond, een mijlpaal waar ik trots op ben. Sindsdien heb ik mijn focus verlegd naar het verkennen van mijn eigen creatieve pad.

Esbeek

locatie atelier

Prins Hendriklaan 4
5085 NJ Esbeek