34: Partycentrum Hercules

34: Partycentrum Hercules

34: Partycentrum Hercules

Rijtseweg 1 
Diessen

EXPOSITIE

Klik aan voor meer informatie over de exposerende kunstenaar:

EXTRA’S

‘Snelschetsen’ door Gisèle Brabant en Leo van Osch om 12:00, 13:00, 14:00, 15:00 en
               16:00 uur.

Zaterdag: Mescolanza, muziek met een knipoog om 12:30, 13:30, 14:30, 15:30 en 16:30 uur. 

Zondag: zangleerlingen Cultuurschool om 12:30, 13:30, 14:30, 15:30 en 16:30 uur. 

Workshop zaterdag 21 september

kom 'snel schetsen' met Gisele Brabants

Je kunt beide dagen meedoen aan een workshop snelschetsen en een van de bezoekers mag model staan, uiteraard gekleed.

Je krijgt een paar minuten om onder begeleiding met inkt, een rietpen en een penseel een schets te maken en je zult versteld staan van het resultaat dat je in zo’n korte tijd bereiken kunt.  

Op zaterdag:

Gisèle Brabant heeft een Lerarenopleiding Kunst gevolgd in Turnhout in België. Naast het werken in een eigen zaak is zij altijd altijd bezig geweest met tekenen en schilderen.

Haar passie ligt bij het tekenen en schilderen van mensen, als naaktmodel, portretmodel of schetsen op straat of op het strand.

‘Leuk om jullie te zien op mijn workshop tijdens de Kunstsafari in Hilvarenbeek.  Wil je meer zien? Kijk dan op Instagram Gisele Brabants.

Muziek zaterdag 21 september

mescolanza

Een kakelvers muziekgroepje op deze eerste Kunstsafari: Mescolanza, muziek met een knipoog! 

Mescolanza is Italiaans voor mengsel, in dit geval staat het voor de bijzondere combinatie van instrumenten en gevarieerde muziekstijlen. Drie enthousiaste “meiden”, houtblazers met een grote liefde voor muziek, brengen een mix van klassiek, maar ook tango, film-, volks- en wereldmuziek. 

Lineke Swijgers-Boekhoud (dwarsfluit)
Speelt vanaf haar 7e echt van alles; klassiek, tango, Ierse muziek alleen of samen met heel veel passie en plezier. 

Marie-Louise Dusée (Eagle moderne blokfluit)
RSO Midden-Brabant, Trio H2M, MEMory trio, LEF en uiteenlopende projecten; muzikale veelvraat. 

Marijke van Uden (Baritonsaxofoon)
De Ballroom Syncopators, Saxofoonkwartet Ottomani, RSO Midden-Brabant, Trio H2M, MEMory trio, Saxofoonkwartet Tango & Zo, allerlei projecten groot en klein! 

Na deze ‘premiere willen zij regelmatig optreden in het culturele Hilvarenbeek en omgeving voor een breed publiek, waaronder ook optredens voor ouderen. 

Facebook Mescolanza 

Workshop zondag 22 september

kom 'snel schetsen' met Leo van Osch

Leo van Osch uit Tilburg is eind jaren tachtig van de vorige eeuw begonnen met modeltekenen. Hij kreeg les van onder meer Werner Moonen en Paul van Dongen. De laatste stopte met lesgeven in 2002, maar zijn leerlingen  besloten door te gaan en tot op de dag van vandaag tekenen zij elke vrijdagavond naar levend model.

Het leukste vindt hij om te tekenen in potlood, houtskool en ‘gewassen’ inkt (sepia).  Op zonnige dagen (wat wolken zijn welkom) kun je hem aan zee of aan de rivier vinden. Van tijd tot tijd maakt hij olieverf- of acrylschilderijen op basis van zijn schetsen met potlood. Hij werkt op een traditionele manier met vrij traditionele onderwerpen.

muziek zondag 22 september

zangleerlingen cultuurschool

Op zondag 22 september spelen zangleerlingen van de Cultuur School Hilvarenbeek met begeleiding op piano door Margret Engel

Wij, zangleerlingen van cultuurschool Hilvarenbeek, nemen ons publiek mee op een muzikale reis naar de 60’s en 70’s. Herkenbare songs maar in ons eigentijdse jasje.

Diessen

34: Partycentrum Hercules

Rijtseweg 1 
Diessen