Zorgatelier Buiten Beek

Zorgatelier Buiten Beek
Workshop

Druk je eigen ansichtkaart

Op zaterdag en zondag tijdens Kunstsafari kun je bij Zorgatelier Buiten Beek op ieder heel uur deelnemen aan een kleine workshop (max 15 minuten): ‘Druk je eigen ansichtkaart’.

Om 12.00 – 13.00 – 14.00 – 15.00 en 16.00 is er ruimte voor maximaal acht mensen om op een echte drukpers een materiaaldruk te maken. Uit papier en karton knip je vormen die je samenvoegt tot een eigen compositie of voorstelling.

Inrollen met drukinkt en drukken maar.

 

Zorgatelier

Buiten beek

Buiten Beek is een zorgatelier waar mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) zich creatief kunnen uiten. Elke dag dompelen zo’n 14 mensen zich in een proces van fantasie, scheppen en expressie. Door plotseling hersenletsel moeten zij hun leven opnieuw vorm geven. Het betekent veel voor hen om hun talenten te verkennen of verder te ontwikkelen. De een vertelt weer een zinvol leven te hebben, de ander ontdekt wat één functionele hand nog voor moois kan maken.

De begeleiders komen allemaal uit de kunstzinnige of creatieve sector. Deelnemers aan het zorgatelier werken zowel binnen als buiten, zelfstandig of onder begeleiding. Disciplines zijn onder meer beeldhouwen, boetseren, fotografie, glasfusing, tekenen en schilderen en textiele werkvormen.

Expositie

Deelnemers van Buiten Beek exposeren tijdens Kunstsafari op zondag in de Wandelgangen, een expositieruimte die is ondergebracht in het gemeentehuis, Vrijthof 10, 5081 CA Hilvarenbeek.

Esbeek

locatie zorgatelier

Prins Hendriklaan 4
5085 NJ Esbeek